Roadworx Technix engine

Mechaniek

Een oldtimer onderhouden is naast doorsmeren en olie verversen ook zorgen dat de wagen zo lang mogelijk mee gaat. Door onderdelen die gevoelig zijn aan slijtage te controleren en tijdig problemen te detecteren voorkomen we problemen onderweg. Door te vervangen of herstellen voor een onderdeel breekt, kunnen we geld en moeite sparen.

Oldtimers die voor het eerst bij ons komen, kijken we extra grondig na, en stellen we liefst een grondig nazicht voor. Hiervan krijgt u achteraf een grondig verslag.

Electrische werken

Niets is zo gevaarlijk voor een oldtimer dan een slechte elektrische installatie. Valse contacten, losse draden en blote aders kunnen allerlei problemen veroorzaken, van een slecht brandende lamp tot brand. Het is dus van groot belang te zorgen dat de bedrading altijd in orde is. Roadworx zorgt hier voor, van een kabeltje vervangen tot het vervaardigen van een volledige kabelboom.

Om een oldtimer aan te passen aan de moderne noden is het installeren van extra elektrische apparaten onontbeerlijk. Wij plaatsen uw radio, rallylampen, USB-poort of elektronische ontsteking met het nodige respect voor het historische uitzicht van de auto.

Roadworx Technix front of car
Roadworx Technix wheel

Banden en wielen

Bij Roadworx Technix kan u altijd terecht om uw banden te wisselen of te vervangen. We kunnen de meeste bandenmaten monteren, zowel met als zonder binnenband.  Ook voor wagens met spaakwielen kan u bij ons terecht. Niet alle bandencentrales kunnen nog spaakwielen balanceren. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres.

Een apparte set velgen voor de winterbanden is mooi meegenomen. De wielen zijn sneller gewisseld en de banden worden niet elke keer opgerekt bij het monteren, niets dan voordelen. Ontbreekt het u nu aan de plaats om deze wielen te stockeren ? Ook dat kunnen wij voor u doen.

Interesse in onze diensten? Contacteer ons

Dit veld is verplicht!

Dit veld is verplicht!

Dit veld is verplicht!

Invalid Input

Dit veld is verplicht!

Dit veld is verplicht!

Dit veld is verplicht!

Dit veld is verplicht!